Καλώς ήλθατε στο site της VERAL ΙΚΕ

Η εταιρεία VERAL είναι μία από τις  καταξιωμένες και πρωτοπόρους εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων επαγγελματικών εκτυπωτικών λύσεων και γενικότερα περιφερειακών προϊόντων με υψηλές απαιτήσεις. Δραστηριοποιείται στο χώρο μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και σε φορείς Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Στόχος της, η υποστήριξη των πελατών της μέσα από το ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που διαθέτει.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα μας με την περιήγηση σας στις ιστοσελίδες μας. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορίες
Κατηγορίες

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ / ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πλήρη γκάμα γνήσιων & καινούργιων ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει εν Ελλάδι όπως:

PRINTRONIX, PSI, TALLY-DASCOM, TALLY-GENICOM, ARGOX, AEG, DELL, BIXOLON & COMPUPRINT.

Τα  περισσότερα από αυτά τα ανταλλακτικά των παραπάνω κατασκευαστών είναι ετοιμοπαράδοτα.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει και πλήρη γκάμα γνήσιων & καινούργιων  ή  ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών για κατασκευαστές προϊόντων που δεν αντιπροσωπεύει όπως:

HP, OLIVETTI, IBM, CICSO, EPSON & COMPAQ.

Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα σε μόνιμη βάση. Σε περίπτωση που κάποια από αυτά όμως δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, μπορούν να σας παραδοθούν μέσα σε λίγες εργάσιμες μέρες κατόπιν παραγγελίας στο e-mail : [email protected].

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Η εταιρεία VERAL επίσης  διαθέτει πλήρη γκάμα αναλωσίμων για όλα τα μοντέλα προϊόντων των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει εν Ελλάδι όπως:

PRINTRONIX, PSI, TALLY-DASCOM, TALLY-GENICOM, ARGOX, AEG, DELL, BIXOLON & COMPUPRINT.

Όλα τα αναλώσιμα των παραπάνω κατασκευαστών βρίσκονται σε stock.

Επιπροσθέτως  η εταιρεία μας διαθέτει και πλήρη γκάμα γνησίων και συμβατών αναλωσίμων  για κατασκευαστές προϊόντων που δεν αντιπροσωπεύει όπως:

HP, OLIVETTI, IBM, EPSON & COMPAQ.
 
Ετοιμοπαράδοτα βρίσκονται τα πλέον δημοφιλή και ευρέως κινούμενα αναλώσιμα των παραπάνω κατασκευαστών. Διαφορετικά μπορούν να σας παραδοθούν στο διάστημα ολίγων ημερών κατόπιν παραγγελίας στο e-mail :
[email protected]