Καλώς ήλθατε στο site της VERAL ΙΚΕ

Η εταιρεία VERAL είναι μία από τις  καταξιωμένες και πρωτοπόρους εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων επαγγελματικών εκτυπωτικών λύσεων και γενικότερα περιφερειακών προϊόντων με υψηλές απαιτήσεις. Δραστηριοποιείται στο χώρο μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και σε φορείς Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Στόχος της, η υποστήριξη των πελατών της μέσα από το ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που διαθέτει.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα μας με την περιήγηση σας στις ιστοσελίδες μας. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορίες
To εταιρικό προφίλ

 

 

Η VERAL ΙΚΕ δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992 με αντικείμενο  τα περιφερειακά πιστότητας στο χώρο της εκτύπωσης .
Σε αυτό το χώρο άλλωστε, τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας κατείχαν μεγάλη ειδίκευση και εμπειρία. 

Η VERAL ΙΚΕ στην πορεία της για την επίτευξη των στόχων της απολαμβάνοντας πολλές επιτυχίες, καθιέρωσε καινούργιες αγορές.

Σήμερα η VERAL ΙΚΕ είναι από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, χωρίζοντας το αντικείμενο της, στις εξής κατηγορίες:

1. Πώληση - Εγκατάσταση μεγάλων συστημάτων και Εκτυπωτικών Λύσεων
2. Δημιουργία -  Εγκατάσταση Δικτύων
3. Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης βάσει ετησίων συμβολαίων συντηρήσεως ή και “on-call” συστήματος υποστήριξης.
4. Συστήματα Ολοκληρωμένων Λύσεων Αρχειοθέτησης Πληροφοριών.

Οι πελάτες της VERAL ΙΚΕ, χρησιμοποιούν για τις μηχανογραφικές τους εφαρμογές συστήματα διαφορετικών κατασκευαστών με διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας.

Στην VERAL εισάγουμε, και διαθέτουμε μεγάλα υπολογιστικά συστήματα, H/W,περιφερειακά καθώς και λογισμικό διαφόρων κατασκευαστών ώστε να καλύπτουμε πλήρως με προϊόντα Υψηλών προδιαγραφών, συγκεκριμένους τομείς της αγοράς Πληροφορικής.

Προμηθευτές μας είναι Διεθνείς Οίκοι του εξωτερικού οι οποίοι αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας σε όλη την Ελλάδα:
 
1. PRINTRONIX (Εκτυπωτές)

2. PSI (Εκτυπωτές Μηχανογραφικών εντύπων τεχνολογίας Laser)

3. COMPUPRINT (Τραπεζικοί Εκτυπωτές)

4. TALLY-GENICOM (Eκτυπωτές Βαρέας Χρήσης )

5. TALLY DASCOM (Κρουστικοί και θερμικοί εκτυπωτές)

6. AEG (UPS)

7. EFFECTA  (UPS)

8. DISC TECHNOLOGIES ( DVD  Jukeboxes)

9.  ARGOX (BAR CODE scanners & printers)

Επιδίωξη μας είναι να προσθέτουμε Ελληνική κατασκευαστική αξία στα προϊόντα των οίκων του εξωτερικού, ώστε να προσφέρουμε "Localized" και "Customized" προϊόντα τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών με λογικό κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, η VERAL ΙΚΕ αναγνωρίζεται σαν εταιρεία προσηλωμένη στο "High-end" των αγορών στις οποίες κινείται.

Το πεδίο δράσης λοιπόν της VERAL ΙΚΕ, έχοντας την ικανότητα και το know-how να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στο hardware όσο και στο software πληροφορικών συστημάτων, επεκτείνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα .