Καλώς ήλθατε στο site της VERAL ΙΚΕ

Η εταιρεία VERAL είναι μία από τις  καταξιωμένες και πρωτοπόρους εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων επαγγελματικών εκτυπωτικών λύσεων και γενικότερα περιφερειακών προϊόντων με υψηλές απαιτήσεις. Δραστηριοποιείται στο χώρο μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και σε φορείς Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Στόχος της, η υποστήριξη των πελατών της μέσα από το ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που διαθέτει.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα μας με την περιήγηση σας στις ιστοσελίδες μας. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορίες
Αντιπροσωπείες


Προμηθευτές μας είναι Διεθνείς Οίκοι του εξωτερικού οι οποίοι αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας σε όλη την Ελλάδα:


PRINTRONIX (Εκτυπωτές)

PSI (Εκτυπωτές Μηχανογραφικών εντύπων τεχνολογίας Laser)

COMPUPRINT (Τραπεζικοί Εκτυπωτές)

TALLY-GENICOM (Eκτυπωτές Βαρέας Χρήσης)

TALLY DASCOM (Κρουστικοί και θερμικοί εκτυπωτές)

AEG (UPS)

EFFECTA (UPS)

ELSIST (UPS)

DISC TECHNOLOGIES (DVD Jukeboxes)

ARGOX (BAR CODE scanners & printers)


Επιδίωξη μας είναι να προσθέτουμε Ελληνική κατασκευαστική αξία στα προϊόντα των οίκων του εξωτερικού, ώστε να προσφέρουμε "Localized" και "Customized" προϊόντα τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών με λογικό κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, η VERAL ΙΚΕ αναγνωρίζεται σαν εταιρεία προσηλωμένη στο "High-end" των αγορών στις οποίες κινείται.

Το πεδίο δράσης λοιπόν της VERAL ΙΚΕ, έχοντας την ικανότητα και το know-how να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στο hardware όσο και στο software πληροφορικών συστημάτων, επεκτείνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα .